I en ny avsløring gjort av The Telegraphkommer det fram at Harry Redknapp, som har trent Tottenham, QPR, West Ham, Bournemouth, Portsmouth og Southampton tidligere, skulle ha rapportert dette inn til FA ifølge regelverket.

Som i flere av skandalene avisen har avslørt denne uken, har reportere fra avisen i dette tilfellet gått undercover og hatt en lengre samtale med fotballpersonligheten.

Det kommer ikke frem hvilken klubb Redknapp var trener for på det gitte tidspunktet, men den tidligere treneren avslører at mange av spillerne altså tippet på egne kamper.

Redknapp ble konfrontert med uttalelsene av avisen, men svarte da følgende:

— Hvem f...en bryr seg om det?

Allardyce sparket

Englands landslagssjef Sam Allardyce gikk av allerede etter 67 dager og kun en kamp tidligere denne uken. Årsaken var flere avsløringer som The Telegraphhadde gjort. I skjul hadde reportere fersket Allardyce i å snakke nedlatende om tidligere England-trener Roy Hodgson og Allaryce pratet om veier man kan lure FAs regler om overgang. Han prøvde også å tjene penger på dette.

Også Barnsleys assistenttrener Tommy Wright og QPR-manager Jimmy Floid Hasselbaink har blitt koblet i Telegraphs avsløringer som har tatt over ti måneder.

— Enhver beskyldning av en viss karakter vil bli etterforsket med full kraft. Om vi skulle finne bevis for kriminalitet, kommer vi også til å lene oss på autoritetene og søke støtte derfra, heter det i en uttalelse fra det engelske fotballforbundet.