PORTUGAL — FRANKRIKE 1-0 e.e.o:

EM-finalen ble dramatisk tidlig, da Portugals desidert største stjerne måtte kaste inn håndkleet med skade og forlate banen.

Les saken:

Men mange, spesielt på sosiale medier, har nå bitt seg merke i at det svermet en møll rundt Ronaldo da han satt og ventet på å bli båret vekk. Hvis man ser litt nærmere nærmest kryr det av møll på banen på Stade de France.

Det går selvfølgelig sin gang på blant annet Twitter. De aller fleste ser det fra den humoristiske siden:

Twitter-humor

— Glem den strålende karrieren. Jeg er mer imponert av at Ronaldo ikke skrek som en stukken gris da den svære møllen flakset innpå øyet hans, skriver forfatter Emma Kennedy.

MYE MØLL: Det er mye møll ute på banen på Stade de France. Foto: Reuters

— Ronaldo-møllen har akkurat blitt bydd på, 600 millioner kroner, av den kinesiske laget Guangzhou Evergrande, skriver en annen bruker.

Kort tid etter hendelsen ble det opprettet flere enn én konto på "Ronaldo-møllen".

— Jeg har det fra gode kilder at kontoen til Ronaldo-møllen ikke ble skapt av akkurat den møllen. Seriøst, dette er galskap, skriver en annen bruker.

Det var flere enn bare Ronaldo på Stade de France som plagdes. Like før pause hadde NRK-kommentator Tom Nordlie tydeligvis fått nok.

— Blir det mer møll nå, ber jeg om en caps på månetoppen, utbrøt han på direkten.

Reagerer på lys

Men selv om det var nettopp den møllen som havnet i rampelyset akkurat i kveld, krydde det altså av dem på Stade de France.

Bente Gunnveig Berg, ekspert på insekter ved psykologisk institutt på NTNU, har en enkel forklaring på hvorfor:

MØLL-INVASJON: Allerede før kampstart krydde det av møll på Stade de France. Her prøver de å tapetsere cornerflagget. Foto: AP

— De reagerer på lys, så det er ganske sikkert det som er grunnen. Altså at det er lys der, sier hun til Aftenposten.

Ifølge Daily Mail skal en arrangørtabbe stå bak det hele. Flomlyset på stadion skal ha stått på siden i går, og sånt tiltrekker seg insekter.

Les også: