VANT IGJEN: Glade Atlético-spillere gratulerer Antoine Griezmann (lengst til høyre) med scoringen mot Real Sociedad. VANT IGJEN: Glade Atlético-spillere gratulerer Antoine Griezmann (lengst til høyre) med scoringen mot Real Sociedad. Foto: REUTERS/Susana Vera

Atlético Madrid vant igjen

Puster byrival Real i nakken.

To tidlige mål var nok for Atlético Madrid i La Liga-oppgjøret mot Real Sociedad onsdag.

Et selvmål av gjestenes Mikel Gonzalez og en scoring av franske Antoine Griezmann før ti minutter var spilt på Vicente Calderon, sørget for tre nye poeng til det spanske hovedstadslaget. Dermed er ikke Atletico mer enn to poeng bak serietoer og byrival Real Madrid på tabellen.

Med til historien hører det riktignok at både Real og serieleder Barcelona har én kamp mindre spilt. Førstnevnte møter Rayo Vallecano til byderby onsdag, mens Barcelona skal ut mot nedrykkstruede Almeria hjemme på Camp Nou.

Midtbanespiller Koke var sentral forut for begge Atletico Madrids scoringer tirsdag. 23-åringen slo innlegget som Gonzalez headet i eget mål etter bare to minutters spill, og åtte minutter deretter scoret Griezmann etter at Real Sociedad-keeper Geronimo Rulli måtte gi retur på et skudd fra Koke.

Griezmann, som spilte for nettopp Real Sociedad i fem sesonger før han gikk til Atletico, valgte å ikke feire målet sitt.

— Det var viktig å vinne denne kampen og å være sterke hjemme. Nå er vi med i kampen om mesterligaplassene, sa Griezmann til spansk TV etter kampen.

(©NTB)

Vis fakta ↓
Spansk 1. divisjon fotball tirsdag, 30. runde: