Exeter — Hull 1-3

Hull har fått en knallstart på sesongen. Adama Diomande scoret to mål da Hull slo ut Exeter i ligacupens 2. runde.

Etter en sommer med kaos, har Hull overrasket alle med to seirer av to mulige i Premier League. Nå er laget klart for 3. runde i ligacupen etter 3-1 borte mot Exeter.

Diomande viser virkelig storform foran Norges åpningskamp mot Tyskland i VM-kvalifiseringen.

Den tidligere Stabæk- og Strømsgodset-spissen scoret årets første mål i Premier League.

Med to scoringer tirsdag kveld, sendte landslagsspissen managerløse Hull videre. Steve Bruce trakk seg kort tid før seriestart. Mike Phelan leder de oransjekledde inntil videre.

Exeter, som er nestjumbo i League Two, tok ledelsen ved Jake Taylor etter 24 minutter, men bare to minutter senere headet Diomande inn sitt første mål for kvelden. Et lite kvarter før slutt satte Diomande inn sitt andre for kvelden fra kort hold. Robert Snodgrass økte til 3-1. Diomande står uten mål for Norge etter fem A-landskamper.

Tettey hvilte

Alexander Tettey fikk hvile da Norwich lekte seg til 6-1 hjemme mot Coventry. Midtbanesluggeren får ofte hvile i cupkampene for å unngå for stor slitasje på kroppen.

Merseyside-lagene gikk enkelt videre. Liverpool vant 5-0 mot Burton, trent av tidligere Liverpool-spiller Nigel Clough. Everton vant 4-0 hjemme mot Yeovil. Daniel Sturridge scoret to ganger for Liverpool, Arouna Koné det samme for Everton.

Sturridge-dobbel

Liverpool skuffet mot Burnley i ligaen sist helg, men hadde ingen problemer med å ta seg videre. Med et lekkert hælspark ordnet Divock Origi 1-0 etter kvarteret. Roberto Firmino doblet fra kort hold etter 22 minutter, etter at Burton-keeper Stephen Bywater kastet ballen rett til Liverpool-backen Nathaniel Clyne.

Tom Naylor styrte en Adam Lallana-corner i eget mål etter 61 minutter. Daniel Sturridge ordnet de to siste målene. Først enkelt fra kort hold etter innlegg fra James Milner, deretter med et godt skudd med venstrefoten etter at Sadio Mané hadde lekt seg på høyrekanten.

Michy Batshuayi scoret to ganger da Chelsea småsurret hjemme mot Bristol Rovers. Med 3-2 tok Antonio Conte og co. seg videre. Kanskje blir Conte fristet til å styrke Chelsea-forsvaret før overgangsvinduet stenger.

Veteranen Peter Crouch scoret hattrick da Stoke vant 4-0 borte mot Stevenage.

Watford og WBA ute

Watford tapte hjemme for Gillingham (League One) etter ekstraomganger. Tidligere Lyn-angriper Odion Ighalo ga «Hornets» ledelsen, men Mark Byrne tvang fram forlengelse med sin scoring åtte minutter før slutt.

Bradley Dack sikret Gillingham seieren mot slutten av første ekstraomgang. Gillingham tok bare sin annen seier over toppseriemotstand. I 1996 slo laget ut Coventry etter 1-0-seier.

West Bromwich forsvant også overraskende ut. De hadde 2-2 borte mot Northampton (nivå tre) etter forlengning, men tapte 3-4 i straffesparkkonkurransen.