SISTE: TIL har innkalt til pressekonferanse klokken 11 med tema spillerlogistikk.

Selv om divisjonsstatus fortsatt er høyst usikkert, begynner allerede en del brikker å falle på plass for neste sesong.

I samtaler med flere

Klubben jobber for å forlenge kontrakten til spisstalentet Runar Espejord (19) som kun har kontrakt til sommeren 2016 og er allerede begynt å se på angrepsspillere for neste sesong.

— Vi sonderer og kartlegger nå, men divisjonsstatus er jo fortsatt usikkert. Samtidig ser vi at vi behøver en del forsterkninger i flere ledd og da særlig i den offensive biten, sier Johansen.

Klubben er i samtaler med å forlenge med venstrebackene Kent-Are Antonsen og Lasse Nilsen.

— De er en del av ungprofilen i klubben og vi er i dialog med dem. Det som også er klart er at Fredrik Michalsen og Jostein Gundersen signerer nye kontrakter som gjør de til en fast del av A-stallen fra 1. januar, sier Johansen til iTromsø.

Tre ute

I sommer forlot Thomas Drage klubben og denne uken ble det klart at veteranen Benny Lekström (34) og Morten Moldskred (35) heller ikke får forlenget sine avtaler.

Heller ikke Zdenek Ondrasek (26) kommer til å spille i TIL i 2016. Tsjekkeren har en lønn på et helt annet nivå enn klubben kan legge seg på med dagens økonomiske profil.

— Vi har hatt en dialog med Zdenek lenge og det skal nok mye til for at vi kommer til å tilby han en ny kontrakt, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

iTromsø oppdaterer saken!