ÅLESUND 20120427.Eliteserien 2012. Aalesundstrener Kjetil Rekdal snakker med pressen etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Rosenborg på Color Line Stadion i Ålesund fredag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

— For å si det slik: Kjetil Rekdal er ikke på listen over trenere vi ikke vil ha. Men det er for så vidt ikke Jan Jönsson heller, forklarer Klanens fotballtalsmann Christian Kjellsen før han legger til:

— Men det ville kanskje Henning Berg vært...

Uansett hvem som får jobben etter Martin Andresen kommer det til å være mange meninger om vedkommende i Klanen. Søndag hadde ledelsen i klubben et møte med både Kjetil Rekdal og Jan Jönsson. Mandag møtes spillerne til første trening, men det kan hende de må vente til tirsdag før de får vite hvem som skal lede treningene.

I Klanen har alle et forhold Kjetil Rekdal, og han vil nok stort sett bli godt mottatt i den sterke supporterskaren.

— Han er utvilsomt en dyktig trener som kan få mye ut av lite. Han er en av få sterke profiler i norsk fotball, men samtidig var han jo en enorm slitasje på alle i klubben sist han var her, påpeker Kjellsen.

- Rekdal var ikke på listen over de heteste kandidatene for en kort stund siden, nå er han manges favoritt. Vil det bety noe for ham og dere?

— Det tror jeg ikke.

- Hvilket forhold har dere til Jan Jönsson?

— Egentlig ikke noe forhold i det hele tatt. Han er sikkert en dyktig trener, men jeg kjenner ikke ham veldig godt, sier Kjellsen som ser frem til at avgjørelsen blir tatt.