[DK=05-09-2009: VM Kval. kamp. - Christiano Ronaldo, Portugal.© Lars Rønbøg / Sportsagency ][UK=05-09-2009: World Cup Quall - Christiano Ronaldo, Portugal.© Lars Rønbøg / Sportsagency ] Foto: © Lars Rønbøg, sportsagency.dk

– Jeg innbiller meg at jo bedre det går for dem der, jo bedre er det for oss. Det er alltid fint med noen som tror de er bedre enn de er, humrer Drillo.

Han hadde god grunn til å være i godt humør i går. Trekningen av EM-oppsettet var ikke så langt unna det forslaget Drillo hadde med seg til København da landslagssjefene skulle prøve å bli enige i starten av mars.

Å åpne borte mot Island er ikke perfekt, men da har vi også nevnt det negative.

– Det er flere plusser enn minuser he r, poengterer Drillo.

Tirsdag (NB!) 7. september kommer et portugisisk lag med spillere som bare så vidt har startet sesongen.

– Hvilket forhold har du til Ronaldo?

– Jeg har ikke alltid vært like imponert over de taktiske valgene hans, men han er blitt bedre på det og har jo ferdigheter så det holder. Godt tilslag og stor fart. For oss blir det viktig å finne en sideback som matcher farta hans.

(Artikkelen fortsetter)

Drillo ser også frem til å få Danmark til Ullevaal i mars neste år. – Vi kan risikere å få en dårlig bane, og det tror jeg de misliker mer enn oss. (Foto: DAG W. GRUNDSETH)

– Har du det?

– John Arne Riise matcher de fleste, men vi har dem som er raskere enn ham.

– Hvem tror du er mest misfornøyd med oppsettet?

– Helt sikkert Portugal. Danmark er kanskje aller mest fornøyd. De spiller ikke på første kampdag og har hjemmekamp mot Island først, en kamp det nesten ikke er mulig for dem å tape, mener Drillo som skal se Portugal-Elfenbenskysten i Port Elisabeth under VM.

– Kan du sammenligne denne trekningen med noen av dine foregående?

– Da vi trakk England, Nederland, Tyrkia og Polen i den aller første, trodde jeg ærlig talt ikke det var mulig at vi skulle bli nummer én eller to og gå til VM. Det viser at det går også uten tro.

– Men tror gjør du nå?

– Det er fullt mulig, men vanskelig.