Serieleder Juventus befestet sin posisjon som serieleder da de vant 1-0 over Empoli lørdag.

Laget leder Serie A med 73 poeng og er seks poeng foran serietoer Napoli, men med en kamp mer spilt.

MATCHVINNER: Juventus-spiss Mario Mandzukic. Foto: REUTERS/Giorgio Perottino

Mot Empoli ble kroatiske Mario Mandzukic matchvinner med sin scoring etter 44 minutter. Tapet gjør at Empoli ligger på 11.-plass med 36 poeng.Sassuolo fortsatte sin gode sesong da de lørdag slo Carpi 3-1 borte. Nicola Sansone ga laget ledelsen etter fire minutter før Riccardo Gagliolo utlignet etter 25 minutter. Gregoire Defrel ga Sassuolo igjen ledelsen etter 36 minutter og Francesco Acerbi avgjorde kampen med sin 3-1-scoring etter 73 minutter.

Sassuolo ligger på sjuendeplass i Serie A med 48 poeng, mens Carpi er på 17.-plass med 28 poeng.