WATFORD — ARSENAL 0-3

Arsenal tok sin tredje strake tremålsseier i Premier League da Watford ble slått 3-0 borte lørdag.

I de to forrige rundene har Leicester blitt slått 5-2 og Manchester United 3-0. Lørdag fortsatte seiersferden borte mot Watford, men det tok tid å bryte ned vertenes forsvar.

– Det var en tøff kamp. Vi visste at Watford bare hadde sluppet inn ett mål før vi kom her. Jeg likte at vi var tålmodige og ikke gjorde noen feil, sa Arsène Wenger etter kampen.

Den nyopprykkede klubben har hatt en solid sesonginnledning, spesielt på hjemmebane. Kun ett mål hadde Watford sluppet inn på Vicarage Road før møtet med Arsenal.

I første omgang stanget London-klubben mot veggen. Lite skjedde, lagene kom seg kun til halvsjanser i jevnspilte 45 minutter.

Først etter 62 minutter klarte Arsenal å bryte igjennom Watfords defensive mur. Alexis Sánchez kombinerte med Mesut Özil og Santi Cazorla. Özil ble taklet like før han skulle avslutte, men ballen skled kun videre til Sanchez. Chileneren banket ballen via stolpen og i mål.

Lufta gikk ut av hjemmelaget da de havnet under. Seks minutter senere doblet Olivier Giroud. Franskmannen ble spilt på blankt hold av Özil og spissen banket ballen i nettet. Etter 74 minutter la Aaron Ramsey på til 3-0. Midtbanespilleren scoret etter fint forarbeid av Héctor Bellerín.

– Watford-spillerne ble slitne og klarte ikke lenger å hindre spillet vårt. Vi så sterkere og raskere ut og det skapte trøbbel for dem, sa Wenger.

Arsenal ligger fortsatt på annenplass med 19 poeng i Premier League. Arsène Wenger og co. har to poeng opp til Manchester City på topp og like mange poeng som Manchester United på tredjeplass.