Jerv startet kampen best borte mot Follo. Alexander Lind sendte Grimstad-laget i ledelsen med en mektig scoring. Vant først tilbake ballen, dro seg forbi to mann og banket ballen ned i hjørnet til ellevill jubel fra Svaberget.

Follo svarte med en gang. Tre minutter etter Linds mål, setter Patrik Karoliussen inn et flott frispark bak en sjanseløs Øyvind Knutsen. ‘

Kjempesjanser til Jerv

Follo var best etter målene, uten at det ble noen farligheter ut av det. Jerv tok mer og mer over utover i omgangen, men det sto 1-1 til pause.

I andre omgang tok Steinar Pedersens gutter over. Flere kjempesjanser ble brent, både fra midtbaneterrier Jan Jenssen, og spissen Ohi Omojiuanfo. I midten av andre omgang var det helt uvirkelig at ikke Jerv ledet kampen.

Avgjort på overtid

Da alle trodde det hele skulle ebbe ut i 1-1, fikk Follo corner. På bakre stolpe dukket Torstein Mjønner opp og headet inn 2-1, til vill begeistring for lagkameratene.

Dermed ble det Jerv første tap denne sesongen. Neste sjanse til å reise kjerringa er hjemme i Grimstad mot Brann mandag om en uke.