Krisen i storklubben Paris Saint-Germain fortsatte lørdag med uforminsket styrke. 2-0-ledelse ble til 2-4-tap borte mot Korsika-laget Bastia.

Det var tredje kamp på rad at den regjerende seriemesteren ikke maktet å vinne. PSG falt til fjerdeplass i Ligue 1. Opp til ligaleder Marseille, som tapte sin kamp fredag, skiller fortsatt tre poeng.

Tapet kom etter at PSG virket å ha solid kontroll etter Lucas Mouras og Adrien Rabiots scoringer i første firedel av kampen. Men så snudde alt:

Bastia fikk en strengt idømt straffe for hands på Gregory van der Wiel i det 32. minutt, og Ryad Boudebouz reduserte. François Modesto headet inn en corner rett før pause, mens forsvarskollega Julian Palmieri fullførte snuoperasjonen med to scoringer i annen omgang.

— Vi sluttet å respektere motstanderen etter de første 35 minuttene, og de sørget for at vi betalte en tung pris for det, sa PSG-trener Laurent Blanc.

— Publikum begynte å støtte laget sitt, og når vi slipper inn tre mål på dødball går det slik, la han til.

4-2-seieren var vertenes første på ni kamper mot hovedstadslaget. Bastia ligger nest sist i den franske toppdivisjonen, men er nå kun ett poeng under nedrykksstreken.

Saint-Étienne skjøv PSG ned til fjerdeplass ved å slå Reims 2-1 i en av kveldskampene. Laget er ubeseiret i sine ti siste seriekamper.

Lyon ligger to poeng bak Marseille og kan ta over tabelltoppen med seier hjemme mot Toulouse søndag.

Anders Konradsen var ubenyttet reserve da Rennes spilte 1-1 borte mot E. Thonon Gaillard.