Martin Ødegaard og Castilla spilte 2-2 i andre kamp i opprykksduellen mot UCAM Murcia. Etter 1-2-tap i første kamp ble det til slutt 3-4-tap sammenlagt for hvittrøyene.

Med Ødegaard fra start mandag var Castilla avhengige av å score mål for å hente seg inn etter tapet i forrige kamp. På bortebane var det istedenfor UCAM Murcia som tok ledelsen ved Ivan Aguilar etter 18 minutters spill.

Mariano Mejia utlignet til 1-1 i det 62. minutt, før Pablo Pallares igjen ga UCAM ledelsen med sin 2-1-scoring fem minutter senere.

Et nytt mål av Mariano etter 78 minutter var ikke nok, og det endte med 3-4-tap sammenlagt for hovedstadslaget.

Ødegaard ble byttet ut etter 70 minutter.

Selv etter tapene er ikke håpet om opprykk til den nest øverste divisjonen i Spania ute for Castilla. Hvittrøyene blir nå en del av playoff-rundene som spillesmellom lagene som endte på 2.-, 3.— og 4. plass i de respektive SegundaB-avdelingene. (©NTB)