ALFHEIM: Ødegaard ble hentet fra Sarpsborg 08 til Molde sommeren 2012. Året etter, etter kun åtte kamper for klubben, ble han lånt ut til Lillestrøm, som han spilte for fram til han signerte for TIL foran årets sesong.

— Det blir gøy å møte gamle lagkamerater og se de igjen og forhåpentligvis slå de. Jeg hadde en fin tid i Molde der jeg lærte mye, så jeg føler ikke at jeg har noe å revansjere på noen som helst måte, sier Magnar Ødegaard til iTromsø.

I bra utvikling

Ødegaard, som har vært fast stopper i TILs førsteellever i år, spilte sin kanskje beste kamp i TIL-drakten borte mot Rosenborg på Lerkendal (1-1) i helgen.

— Vi har tatt poeng mot to gode lag i de siste kampene og er i fin utvikling. Jeg synes vi forsvarte oss bra i store deler av kampen mot Rosenborg og den jobben vi la ned fra topp til bunn i alle lagdeler, var grunnen til at vi klarte å reise derfra med poeng. Ikke mange lag klarer det, så det var godt for selvtilliten, sier Ødegaard.

- Gode muligheter

Han tror TIL har gode muligheter til å slå Molde på fredag.

— Vi har trua på oss selv og om vi spiller på det vi er gode på, skal Molde få slite mot oss. Vi har møtt mange gode lag den siste tiden og kampene mot storlagene kommer på løpende bånd, men vi er klare for utfordringen og ekstremt sugen på årets første hjemmeseier, sier 22-åringen.