Tottenham-spiss Harry Kane (22) har fortsatt til gode å score i serien denne sesongen. Lagets manager er likevel ikke bekymret.

Kane scoret hele 21 seriemål for Tottenham i Premier League i fjor, men i år har han fortsatt ikke fått hull på byllen.

22-åringen burde imidlertid ha fått nettsus etter 23 minutters spill lørdag. En nydelig gjennombruddspasning fra lagkamerat Ryan Mason sendte Kane alene mot keeper, men fjorårets spisskomet tapte duellen mot Evertons Tim Howard.

Etterpå holdt Kane hendene foran ansiktet i skuffelse.

– Målene vil komme

Kampen endte til slutt 0-0, men Tottenham-manager Mauricio Pochettino ville ikke skylde på Harry Kane.

– Jeg er fornøyd med Harry Kane. Han hadde to eller tre store sjanser, men jeg er fornøyd med ham. Han må fortsette å jobbe hardt. Målene vil komme til slutt, sa Pochettino tilBBCetter kampen.

– Alle spisser går gjennom slike perioder. Jeg stoler på Harry, la han til.

Tottenham-manageren var naturlig nok misfornøyd med at scoringene uteble.

– Vi skapte mange sjanser mot Everton, men man er nødt til å score på sjansene. Det var umulig i dag. Prestasjonen vår er jeg godt fornøyd med, sa han.

Roser Stones

Utenom Kane fikk også John Stones' situasjon mye oppmerksomhet av den engelske pressen etter kampen. Everton-stopperen (21) har lenge vært koblet til Chelsea, men Merseyside-klubben nekter foreløpig å selge.

– Stones har vokst på presset og spekulasjonene som har møtt ham de siste ukene. Han ser ut som en framtidig kaptein for England, sa Everton-manager Roberto Martínez til BBC etter kampslutt.

Stones spilte hele kampen for Everton.

Tottenham har tatt tre poeng på fire kamper så langt denne sesongen. Dermed er det ni poeng opp til serieleder Manchester City. Everton har fem poeng etter fire runder.

(©NTB)