En mann fra Solihull i England lot seg friste av en dukkert på en av Barbados´ mange lekre strender. Det burde han ikke ha gjort – i alle fall ikke uten tilsyn. Colin Davies lider nemlig av Parkinson. Etter å ha stivnet helt da han kom uti vannet, begynte engelskmannen å rope i panikk. En familie som var på stranden slo alarm, og Lee Westwood oppfattet at en person var i stor nød. Golfstjernen stormet ut i sjøen og fikk Davies på land.

Davies er ikke spesielt opptatt av golf, så han dro ikke kjensel på mannen som reddet ham. Da han etterpå fikk vite at det var landsmannen Lee Westwood, utbrøt Davies:

— Hvis det er en høyere makt som overvåker oss, håper jeg han tar grep og besørger tre majorseire til denne snille mannen, skriver Birmingham Mail.

Intet ville glede Westwood mer. Han er nemlig på den lite attraktive listen over toppspillere som aldri har vunnet en av de fire store turneringene, Masters, US Open, The Open og PGA Championship.

Leter etter helten

Hverken Westwood eller Davies trenger å sitte med pappkrus for å tigge penger. Derfor er det neppe penger millionæren Davies skal overrekke når han nå har begynt jakten på sin redningsmann. Snarere enn «rescue»-kølle?

— Jeg var så sjokkert etter hendelsen at jeg ikke fikk takket min barmhjertige samaritan. Det var da kona min returnerte til stranden for å hente saken våre at hun ble spurt om hun visste hvem som hadde reddet meg. En mann som hadde observert hendelsen forlate at det var Lee Westwood, forteller Davies.

Westwood har ikke kommentert hendelsen, men har postet et bilde på instagram som forteller at han er på Barbados. Ellers bor han i West Palm Beach i Florida.

I tillegg har han fått plass i hjertet til Colin Davies.