SKOGSTRAND-LARVIK 22-58

Den gamle rekorden på 57 stammet fra en cupkamp mot Ull./Kisa for sju år siden.

Kvernhushallen utenfor Fredrikstad var fullsatt da Norges suverent beste lag var på besøk, og Larvik bød på god underholdning. Eliteserieklubben delte troppen i to lag og inspirerte spillerne med en internkonkurranse.

Hvert lag spilte 15 minutter av hver omgang. Det ene laget vant sin del av kampen 31-10, mens det andre vant 27-12. Linn-Kristin Riegelhuth Koren var mest scoringshungrig og satte ballen i nettet 13 ganger. Eneste friske Larvik-spiller uten scoring var Gro Hammerseng-Edin. Hun hadde fri og var hjemme og passet lille Mio, melder Larviks nettsted.

Lag 1 innledet kampen forrykende og vant det første kvarteret 15-4. Lag 2 var ikke like skarpt i sin del av første omgang, og til pause sto det 25-8. Lag 2 startet annen omgang og hadde skrudd opp tempoet. Det ble 17-8 i første kvarter av annen omgang, mens lag 1 vant sin del av omgangen 16-6. Anja Hammerseng-Edin, Nora Mørk og Linn Jørum Sulland scoret alle sju mål.

Larvik ble tredje lag som tok seg til åttedelsfinale i cupen, etter Fana og Halden. 3. runde avsluttes neste onsdag. (©NTB)