Paris Saint-Germain-Lyon 1-1

Nyrike Paris Saint-Germain har vært suverene i fransk toppfotball de to siste sesongene. Denne sesongen har imidlertid hovedstadslaget fått en svært tam start på sesongen.

Etter 1-1-kampen mot Ajax i midtuken skrev franske medier om en splittelse internt i den stjernespekkede PSG-troppen.

De spekulasjonene vil neppe avta etter søndagens 1-1-kamp mot Lyon, som er PSGs fjerde uavgjort på seks seriekamper.

Blant annet Le Parisien har skrevet at flere spillere er misfornøyd med lagets trener Laurent Blanc, blant annet fordi de skal være av den oppfatning at Blanc favoriserer Zlatan Ibrahimovic og svenskens nærmeste venner på laget.

Denne vennegjengen skal ifølge L' Equipe bestå av Maxwell, Marco Verratti, Gregory van der Wiel, Thiago Motta og Zlatan selv.

— Jeg er ikke snillere mot noen enn andre, den tanken får meg til å le litt, sa Blanc før Lyon-kampen, ifølge svenske Expressen.

- Dårlig oppfinnelse

Lagets kanskje største stjerne Zlatan Ibrahimovic avviser også påstandene.

— Det er bare en dårlig oppfinnelse fra medienes side, sier Ibrahimovic ifølge spissens egen app.

Han var ikke interessert i å diskutere temaet når spurt av Expressen etter kampslutt søndag.

— Jeg er her for å snakke om problemer på banen, og du snakker om problemer utenfor banen, sa Zlatan før han forlot intervjusonen.

Edinson Cavani ble gratulert av Zlatan Ibrahimovic (til venstre) og Yohan Cabaye etter sin scoring. Foto: AP

Midtbanespiller Marco Verratti insisterer også på at det hele er oppspinn.— Media vil alltid lete etter feil når resultatene ikke kommer, men det er vi spillere som ikke lykkes å stenge kampen i dag. Det er vår feil, sier Verratti.

Søndag ga Edinson Cavani Paris Saint-Germain ledelsen etter 20 minutter, men seks minutter før slutt utlignet Samuel Umtiti for gjestene fra Lyon.

Paris Saint-Germain ligger bare tre poeng bak ligaleder Marseille på det som er en svært jevn Ligue 1-tabell etter seks runder.