Jose Mourino og Manchester United-direktør Ed Woodward er ikke ferdig med sommerhandelen. Jose Mourino og Manchester United-direktør Ed Woodward er ikke ferdig med sommerhandelen. Foto: NTB Scanpix

- Manchester Uniteds rekordbud blankt avslått

Over 1,1 milliarder kroner var ikke nok. Jose Mourinho må vente på spilleren han aller helst ønsker seg.

Manchester United skal ha kommet med et konkret bud på Juventus-stjernen Paul Pogba, ifølge The Guardian. Juventus sa imidlertid nei, men United gir ikke opp.

Juventus-spiller og Frankrikes Paul Pogba skal stå øverst på ønskelisten til Manchester United Foto: NTB Scanpix

Budet skal ha vært på hele 1.11 milliarder kroner (100 millioner pund), men United ville at 144 millioner av totalbeløpet skulle være prestasjonsbasert. Juventus krever derimot 1.11 milliarder umiddelbart, og italienerne vil i tillegg ha en prestasjonsbasert klausul på 89 millioner kroner (8 millioner pund) innbakt i avtalen, skriver den vanligvis pålitelige avisen.

United-direktør Ed Woodward skal ha møtt Juventus-ledelsen tirsdag, sammen med Pogba-agent Mino Raiola.

— Partene har avtalt ytterligere samtaler, slår The Guardian fast.

ESPN spurte nylig Pogba (23) hva han vil komme til å svare hvis José Mourinho, Uniteds manager, slår på tråden.

— Mitt svar ... Jeg vet ikke. La oss se, la oss se. For øyeblikket er jeg her (Juventus) og jeg er fornøyd med å være her. Men jeg vet ikke hvor jeg vil dra,sa franskmannen, som dro til Juventus fra nettopp United tilbake i 2012. Real Madrid har også vist interesse for Pogba, men interessen fra spanjolene blir mindre og mindre, skriver The Independent onsdag.

(©NTB)