Lerkendal (adressa.no): Rosenborg-vingen ble skadet under RBKs bortekamp mot Haugesund. Etter seks uker på sidelinjen, er han nå tilbake i kamptroppen mot Sarpsborg 08. Det bekrefter Kåre Ingebrigtsen.

— Han er med i troppen til lørdag, ja. Han kommer ikke til å starte, for det blir for tidlig, sier treneren.

Les også:

Fått med deg?

Det er mulig at 24-åringen kan få et innhopp, men det spekulerer ikke RBK-treneren i nå.

— Yanni må spille seg opp pent og pyntelig. Som sagt, er det for tidlig å starte en kamp, legger han til.

Utrolig kjekt

Vingen sier selv at han snart har hatt en hel treningsuke på fotballbanen, noe som har gjort godt.

— Formen er grei, den. Det er stas å være med guttene igjen. Jeg har vært mye på styrkerommet i det siste, så det er utrolig kjekt å få spille fotball igjen, sier vingen til adressa.no.

Litt for tidlig

Han er enig i at en plass i startelleveren kommer for tidlig på, men at han er på god vei.

— Det blir for tidlig. De andre har hatt en hard oppkjøring på feltet, og jeg merker at jeg har vært ute en stund. Vi er alle godt rustet, men de har som sagt vært mer på fotballbanen mens jeg har løpt på mølla, fortsetter rogalendingen som legger til at han trenger noen treninger til.

Kan rekke Norrköping

Med tanke på at han er med i troppen mot Sarpsborg, ligger det til rette at han er med i den viktige kampen mot Norrköping førstkommende onsdag.

— Den kampen er jeg i rute til, ja. Det er ingenting som er avklart med tanke på laget som som skal spille, men jeg er i rute, sier han videre.

«Skadefri tropp»

Med de Lanlay tilbake, har trønderne tilnærmet skadefri tropp til helgens kamp. André Hansen er som kjent ute i åtte-ti uker, mens Anders Konradsen må stå over grunnet tre gule kort. Ellers er også Alexander Lund Hansen ute.

— Alle er friske og raske. Det kommer nok til å bli en del rulleringer fremover. Vi har et tøft kampprogram, sier Kåre Ingebrigtsen avslutningsvis.