Premier League-mesterne startet sesongoppkjøringen med flykaos

Manchester City har ventet to dager på å komme seg av gårde til Shanghai. Forsinkelsene kan ramme onsdagens treningskamp mot West Ham.

Publisert Publisert

Pep Guardiola og hans Manchester City har ikke fått den beste starten på oppladningen til en ny sesong. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX

Den engelske seriemesterne skulle tatt av fra Manchester lørdag, men slik gikk det ikke. Heller ikke søndag satt Citys stjernegalleri på et fly til Kina, melder Sky Sports.

Nå venter Pep Guardiolas menn på nyheter om når de kan reise. Det blir opplyst at problemene skyldes trøbbel hos reisebyrået som Manchester City benytter.

Storklubben håper fortsatt at kampen mot West Ham i Shanghai kan gå som normalt onsdag. Etter planen blir det Citys første oppgjør i sesongoppkjøringen.

Les også

Norsk 18-åring signerte proffkontrakt med Premier League-klubb

Les også

Han er Solskjærs første signering: – Manchester City hadde ingen sjanse mot ham

Klarer de lyseblå å komme seg av gårde fra England mandag, skal de slite med å nå den kinesiske storbyen før tirsdag morgen. Det vili så fall bare gi City litt over en dag med forberedelser til sommerens første kamp.

Manchester City serieåpner borte mot nettopp West Ham 10. august. En uke tidligere spiller forrige sesong Premier League- og FA-cupmestere mot Liverpool i Community Shield på Wembley.

Publisert