GRIMSTAD: Jerv meldte søndag ettermiddag i en pressemelding at de hadde signert den 27 år gamle midtstopperen Sonni Ragnar Nattestad.

Han kommer fra Færøyene, og har spilt fotball i den irske toppdivisjonen for Dundalk FC det siste året. 27-åringen har også vært innom Molde og Ålesund tidligere.

Signeringen skapte reaksjoner i sosiale medier, og ved 23-tida søndag kveld sendte Jerv ut ei ny pressemelding. Her står det at det ikke blir noe av den annonserte kontraktsinngåelsen.

«Bakgrunnen er en sak spilleren har vært innblandet i, og som vi burde hatt kjennskap til. Saken Nattestad var involvert i er ikke noe vi som klubb kan stå inne for eller assosieres med. FK Jerv vil beklage til alle berørte at vi ikke gjorde en god nok jobb i forkant av signeringen.»

De skriver også at klubben og trener Arne Sandstø vil være tilgjengelig for en kommentar i saken først mandag formiddag.

Jerv skal som kjent spille i eliteserien den kommende sesongen, etter å ha slått Brann i straffekonkurranse i opprykksfinalen like før jul.