Sykdomsutbruddet i RBK: Nå stenges Brakka

Rosenborg jobber frenetisk for å begrense tilfellene av omgangssyke i spillertroppen.

Publisert:

Hit inn kommer ingen utenforstående inn mandag. Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

  • Petter Rasmus
Denne artikkelen er over to år gammel

– Vi har stengt Brakka i dag, fordi vi ønsker å ha så lav risiko som mulig med tanke på smitte, for å være så klare som mulig til de to kampene resten av uka. Vi ønsker å gjøre det vi kan for å ha så mange spillere klare som mulig til de kampene, sier organisasjonsleder Trond Alstad til Eurosport.no.

Det innebærer at det kun er ansatte, trenere og spillere som får adgang til klubbhuset i dag. I utgangspunktet er det kun klubbens medisinsk ansvarlige Haakon Schwabe, trener Coolen og Stig Inge Bjørnebye som er tilgjengelig for pressen. En situasjon som kan endre seg i løpet av dagen.

RBK og organisasjonsleder Trond Alstad har stengt Brakka i håp om å begrense utbruddet av omgangssyke i RBK-troppen. Foto: Rune Petter Ness

Les også

Trondsen frykter han er smittekilden – nå skal det skrubbes med såpe på Lerkendal

Les også

Flere sentrale RBK-spillere ute med symptomer på omgangssyke

Rundvask

Til søndagens kamp mot LSK var Mike Jensen, Anders Konradsen og Alexander Søderlund igjen i Trondheim. I tillegg måtte Birger Meling av i pausen.

Organisasjonsleder Alstad beretter om hektisk aktivitet på Brakka mandag.

– Vi har holdt på med full vask av håndtak, toaletter og andre steder der det er høy smittefare. Garderobene er vasket ordentlig ned også. Så håper vi at det gir en god effekt og at vi kan ønske folk velkommen på Brakka igjen i morgen, sier han til Eurosport.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Alexander Søderlund
  2. Anders Konradsen
  3. Stig Inge Bjørnebye
  4. Mike Jensen
  5. Eliteserien