REAL MADRID CASTILLA — EBRO 5-1

Mye tyder på at Martin Ødegaard ikke lånes ut til en annen klubb, slik det har vært mye snakk om i sommer. Unggutten fra Norge var i alle fall i startoppstillingen da Real Madrids B-lag Castilla sesongdebuterte i spansk 3. divisjon lørdag kveld.

SJEFENE: Rafa Benitez er førstelagets hovedtrener, mens Zinedine Zidane for ansvar for å få Ødegaard til å blomstre i Castilla. Foto: Digitalsport

Siden Real Madrid ikke har sesongstart før søndag (borte mot Sporting Gijón) hadde A-lagstrener Rafael Benitez anledning til å se Castilla fra tribuneplass.Han fikk se at Castilla tok ledelsen etter åtte minutter. Da "alle" trodde at Ødegaard skulle slå et frispark inn i feltet, løp han i stedet over ballen og lot Fran skyte på direkten. Dette overrasket både muren og keeper, og Castilla ledet 1-0. ## Rødt kort

Etter 17 minutter utlignet Ebro. Men to minutter senere fikk Castilla straffespark og en Ebro-spiller rødt kort for hands på streken. Montoya bommet på straffesparket, men returen ble satt inn av Enzo — sønn av Castilla-trener Zinedine Zidane. 2-1, og Castilla skulle spille resten av kampen med en mann mer.

Etter 26 minutter skulle Benitez få se et nydelig samspill mellom Ødegaard og Mayoral, og sistnevnte burde nok ha scoret.

3-1 kom etter 37 minutter uten at Ødegaard var involvert. Nordmannen selv fikk en god sjanse før pause, men førstetouchen sviktet etter et innlegg. Ødegaard pådro seg et gult kort like før hvilen.

Rett opp i 4-1

2. omgang var bare minuttet gammel da Castilla gikk opp i 4-1 ved Mayoral. Ødegaard var tredje sist på ballen før scoringen.

Ødegaard ble værende på banen gjennom hele kampen. Det ble en absolutt godkjent sesongstart både av ham og Castilla. Nordmannen viste ved flere tilfeller sin gode teknikk og pasningsevne - 13 minutter før slutt burde det stått 5-1 da Ødegaard chippet igjennom til en medspiller, men skuddet gikk i stolpen.

5-1 ble det imidlertid på et staffespark i kampens 80. minutt.

Mye tyder på at Martin Ødegaard skal spille kamper for Castilla videre denne sesongen, mens han skal trene en god del med A-laget til Real Madrid.

Og muligens får han noen flere sjanser på A-laget med Cristiano Ronaldo og co, dersom utviklingen fortsetter.