Sjefen og legenden: Rune Bratseth gratulerte RBK-trener Kåre Ingebrigtsen med nok en triumf. Foto: Morten Antonsen
Trenerveteranen fikk ta på pokalen: Bjørn Hansen og kona var hedersgjester på banketten Foto: Morten Antonsen
Formann og profil: Ivar Koteng og Fredrik Midtsjø. Foto: Morten Antonsen

OSLO (adressa.no): — Det er mulig å gå på en smell, men jeg får håpe vi unngår det!

Pål André Helland mistet mye av gullfesten på grunn av landslagsoppdrag. Det har han ikke tenkt til etter å ha senket Kongsvinger på egen hånd på Ullevaal.

Tre og en halv time etter kampen møtte han endelig kjæresten Linn Lyngmo under banketten inne på Ullevaal.

Og etter et ordentlig seierskyss kunne han sette seg ned med pokalen.

-Egner seg ikke på trykk

Det var ikke bare Helland som var i festhumør etter den overbevisende 4-0-seieren.

— Jeg var også på landslagsoppdrag etter feiringa i siste serierunde. Det blir ikke slik i kveld, gliser Jonas Svensson – og varsler ekte trønderfeiring.

— Jeg trur ikke det egner seg på trykk å snakke for mye om hvordan denne festen vil bli. For dette blir farlig. Bare vent, gliser Mushaga Bakenga – som opplevde å ta «The Double» i comebackåret i RBK-trøya.

Sjefen lover å være med hele veien

Kaptein Mike Jensen var også en mektig stolt mann der adressa.no snakket med han på banketten eter seieren. Han lovet en lang kveld.

— Jeg tror det starter stille og rolig, og så blir det allsang på bussen på ei tilbake til Trondheim. Så håper jeg at vi kan sitte litt samlet. Jeg vil feire med kompisene og folk med klubben. Så blir det nok sent. Vi har fått fri i kveld og i morgen, smiler han.

Seierskysset: Kåre Ingebrigtsen og kona Hege Leirfall. Foto: Morten Antonsen

Hele Rosenborg-familien var samlet til bankett. Bruttern hadde med seg kona Hege, og styret, sponsorer, ansatte i klubben og noen hedersgjester var på plass – i tillegg til daglig leder Tove Moe Dyrhaug.Tøff om natta, tøff om dagen, er det et uttrykk som heter. Kvelden før hadde Dyrhaug gjort seg meget populær blant fansen når hun entret scenen på Rockefeller. Og nord-trøndere takker sjelden nei til en fest når det er grunn til å feire:

— Nei, dette skal vi være med på. Jeg er med hele veien også i kveld, smiler Moe Dyrhaug.

Etter banketten skal hele syv RBK-spillere motta priser etter suksess-året 2016, før spillerne busser til Gardermoen. Flyet går 20.45, slik at cupheltene lander på Værnes ca 21.30. Derfra går ferden til sentrum og feiring med fansen.