40 europeiske toppklubber hadde speidere på sluttspillkampene i årets U21-EM i Israel. Den engelske sportskanalen har listet opp de 10 spillerne de mener har blitt vurdert som de heteste spillerne for engelske Premier League-klubber.

Noen av disse spillerne var kjente fra før, mens andre skrev seg inn på speidernes notatblokker gjennom mesterskapet, mener Sky Sports.

Lista toppes ikke uventet av spanjoler. Isco, som spiller i Malaga, regnes som et av de største talentene fra før, og han bekrefter inntrykket i Israel. Det samme gjorde Thiago fra Barcelona som rangeres på 2. plass.

Om Moldes sisteskanse Ørjan Håskjold Nyland skriver Sky Sports:

"Uten tvil om en beste keeperen i turneringen — men tanke på at Spanias David de Gea og Italias Francesco Bardi ikke hadde det like travelt. Nyland har bare vært hos regjerende seriemester Molde noen få måneder etter. Det gjenstår å se om Ole Gunnar Solskjær vil tjene noen raske kroner på ham, men Moldes kamp på bunnen av tabellen, kombinert med interesse fra en engelsk klubb som trenger en ung keeper med raske reaksjonsevner, kan føre til en overgang. Nyland slapp riktignok inn tre mål mot Spania, men det kunne har vært det dobbelte hadde det ikke vært for Nylands redninger."

Lista over de 10 beste spillerne ser slik ut:

1. Isco (Spania)

2. Thiago Alcantara (Spania)

3. Kevin Strootman (Nederland)

4. Marco van Ginkel (Nederland)

5. Giulio Donati (Italia)

6. Asier Illaramendi (Spania)

7. Ørjan Nyland (Norge)

8. Sebastian Rudy (Tyskland)

9. Nir Biton (Israel)

10. Nathan Redmond (England)

Ørjan Nyland spilte ikke Moldes cupkamp mot Ranheim, men han er trolig tilbake mellom stengene når Molde møter Vålerenga lørdag.