Alan Pulido, her fra en kamp for Olympiakos tidligere i år. Alan Pulido, her fra en kamp for Olympiakos tidligere i år. Foto: AP

- Elabdellaouis lagkamerat reddet fra kidnappere

Olympiakos-spiller Alan Pulido ble mandag morgen reddet fra kidnapperne som tok 25-åringen med makt søndag, melder nyhetsbyrået AP.

Pulidos agent, Felipe Ayala, bekrefter overfor den mexicanske avisen Medio Tiempo at Pulido er fri. Han vil likevel ikke si noe om hva som skjedde med spissen.

Ifølge nyhetsbyrået AP har også myndighetene bekreftet at Pulido er satt fri. De skriver at fotballspilleren ble reddet.

Mexicaneren ble kidnappet da han forlot en fest i nærheten av sitt hjem i Ciudad Victoria søndag. Kjæresten satt også i bilen da den ble omringet av flere store biler. Seks maskerte menn skal ha tatt spissen med makt, mens kjæresten ble forlatt uskadd i bilen.

Kriminalitet

Kidnappingen skjedde i staten Tamapulipas, som er blant Mexicos mest voldelige. Myndighetene tok nylig grep i regionen for å sikre befolkningen mot narkotikakartellene som herjer i området.

Mexico er ett av landene i verden med flest kidnappinger. Myndighetene hevder rundt 1000 mennesker blir tatt hvert år, mens andre hevder tallet er ti ganger så høyt, skriver BBC.

Seks mål

Pulido spilte senest 10. april for Olympiakos, og scoret blant annet seks ganger for de greske mesterne i løpet av vårsesongen. 25-åringen har seks kamper for det mexicanske landslaget, og spilte for hjemlandet under VM i Brasil for to år siden.

Norske Omar Elabdellaoui spiller også på det greske topplaget.

(©NTB)