MARBELLA (Rbnett): Knut Olav Rindarøy fikk flere stygge smeller da oppgjøret mellom Molde og Hafnarfjordur utviklet seg til en usportslig grisekamp. Fem minutter før pause gikk backen rett i bakken etter tumulter i MFK-muren før frisparket som til slutt endte i 2-2-scoringa.

— Jeg sto i muren og prøvde å skubbe ham vekk, og det endte med at han slo meg med albuen rett i magen. Jeg hadde ikke gått ned hvis han ikke hadde truffet meg skikkelig. Det er hårreisende. Denne dommeren dømte oss sist, også. Det er altfor dårlig, synes jeg.

Rindarøy var også heldig som ikke ble skadet da en islandsk spiller klippet ham stygt ned i andre omgang. Etter kampen var han fortsatt så forbannet at han måtte gå en lang tur før han stilte til intervju.

— Det er frustrerende at hele kampen blir ødelagt. I første omgang koker det over, rett og slett. Det blir ikke fotball, det blir rett og slett en krig. Og da blir alt ødelagt, sa han.

Tor Ole Skullerud var mer enn engasjert i dialogen med både spanske dommere, islandske motstandere og egne spillere. Han var enig i at det sportslige utbyttet ble begrenset utover i kampen.

— Det var en del situasjoner her som ikke var ok, vi var vel med og ga litt vi også. Jeg synes det var tåpelig at det skulle bli så mye surr i en treningskamp. Jeg forstår at Knut Olav fikk et slag i magen. Det er unødvendig og det er tullete, særlig i en treningskamp, sa Molde-treneren.