BAYER LEVERKUSEN-HERTHA BERLIN 4-2 / WERDER BREMEN-HOFFENHEIM 1-1

Rune Jarstein har vært andrevalg i Hertha Berlin etter nordmannens overgang fra Viking i vinter.

Lørdag fikk imidlertid Jarstein muligheten mellom stengene, i kampen mot topplaget Bayer Leverkusen.

Det ble imidlertid ikke den letteste dagen på jobben for Jarstein, da Leverkusen til slutt vant 4-2. Jarstein var på både det første og det tredje Leverkusen-målet, men klarte ikke å holde ballen utenfor stengene.

Skjelbred til Berlin

Tin Jedvaj (til høyre) scoret både i eget mål og motstanderens mål lørdag. Her feirer han målet i riktig ende sammen med Stefan Kiessling. Foto: REUTERS

Kampen startet oppløftende for Jarstein og Hertha Berlin, da Leverkusens Tin Jedvaj scoret selvmål halvveis ut i første omgang.Samme Jedvaj utlignet imidlertid like etter pause, før Julian Schieber sendte Hertha Berlin i føringen igjen.

Utover kampen viste imidlertid Leverkusen hvorfor de er et topplag i Bundesliga. Emir Spahic utlignet etter en time, før Julian Brandt scoret 3-2-målet. Fem minutter før slutt fastsatte Karim Bellarabi sluttresultatet til 4-2.Det var imidlertid også gode nyheter å ta med seg for Hertha Berlin-fansen lørdag. Tidligere på dagen ble det nemlig klart at nordmannen Per Ciljan Skjelbred er klar for en permanent overgang til hovedstadsklubben.

Tarik startet

Tarik Elyounoussi var også i aksjon for sitt Hoffenheim lørdag, i bortekampen mot Werder Bremen. Roberto Firmino sendte Hoffenheim i ledelsen, men Alejandro Galvez utlignet for Bremen etter pause.Elyounoussi ble byttet ut etter 72 minutter i kampen som endte 1-1.