Tettey pådro seg et gult kort i lørdagens oppgjør, men bryr seg nok lite om det. Norwich sikret seg nemlig tre sterke poeng mot «ulvene». Cameron Jerome sendte gjestene i føringen bare to minutter ut i oppgjøret, før Robbie Brady doblet ledelsen etter 73 minutters spill.

David Edwards reduserte for Wolverhampton ti minutter før slutt, men hjemmelaget maktet ikke å få mer nettsus. Dermed ebbet kampen ut i ettmålsseier til Tettey og co.

Norwich holder seg dermed i ryggen på serieleder Huddersfield, som slo Ipswich 1-0 borte. Tyske Christopher Schindler ble matchvinner for serielederen.

Huddersfield topper mesterskapsserien med 25 poeng etter elleve serierunder. Norwich følger to poeng bak, men har Newcastle pustende i ryggen. Rafael Benítez og co., som slo Rotherham 1-0 borte lørdag, er bare poenget bak Norwich. Christian Atsu ble helten for Benítez' mannskap.