Det var ikke mer enn bortelaget fortjente etter en godt gjennomført kamp. Spesielt i første omgang var Sarpsborg 08 gode. Da sto laget høyt, stresset AaFK og skapte flere gode sjanser. I det 30. minutt endte også ballen i mål via hælen til en uheldig AaFK-keeper Sten Grytebust.

Gode før pause

– Vi er gode i første omgang, og vi leder fortjent til pause. I andre omgang blir det tyngre, så alt i alt er det greit med poengdeling. I det hele tatt synes jeg det var en bra fotballkamp mellom to lag som begge ønsker å angripe, sier Sarpsborg 08s trener Geir Bakke.

I andre omgang var AaFK det førende laget. De oransje utlignet tidlig, før Peter Orry Larsen trodde han hadde gitt AaFK seieren da han la på til 2-1 i det 87. minutt.

Kalludra utlignet

Men Liridon Kalludra ønsket det annerledes. Da kampuret hadde passert 90 minutter dukket han opp i AaFKs sekstenmeter og fikk pirket inn utligningsmålet.

– Jeg fikk beinet på den og presset den inn. Det var deilig å se den gå i mål, sier en glad Liridon Kalludra.

– Det var tungt å gå fra 1-0 til 1-2. Men vi gir ikke opp og jeg synes vi spiller god fotball. Det kunne blitt tre poeng eller det kunne blitt null, så uavgjort er kanskje greit nok, sier Kalludra.

Nesten 2-3

Flere minutter på overtid hadde Sarpsborg 08 en ny stor mulighet til å få med seg alle poengene etter en corner, men Ole Christoffer Heieren Hansens avslutning gikk i stolpen og ut.

Med dagens poeng har Sarpsborg 08 spilt fem eliteseriekamper uten tap og ligger godt plassert på 6. plass med 13 poeng.

Vi fulgte kampen direkte: