Her gliser Martin Samuelsen før Europa League-kampen mot Birkirkara. Her gliser Martin Samuelsen før Europa League-kampen mot Birkirkara. Foto: DIGITALSPORT

Martin Samuelsen (18) på benken mot Liverpool

Fikk ikke spille.

Norske Martin Samuelsen var på benken mot selveste Liverpool på Anfield lørdag.

18-åringen har slitt med skader etter en svært lovende sesongoppkjøring, men ble altså tatt ut i London-klubbens kamptropp lørdag.

West Ham vant kampen 3-0, men Samuelsen fikk ikke spille. Les mer om West Hams sjokkseier her.

Tidligere i sommer antydet Samuelsen at han ikke var spesielt langt unna en startplass på West Ham-laget. Han betraktet imidlertid Premier League-spill som en bonus på det tidspunktet.

— Jeg tror ikke klubben ønsker å sende meg på lån. Det er mange kamper denne sesongen. Jeg blir ikke skuffet hvis jeg må spille for U21-laget, jeg tar det som det kommer, sa Samuelsen til Aftenposten.

LES VÅRT PORTRETTINTERVJU MED SAMUELSEN: «Jeg måtte snu meg en ekstra gang, liksom for å dobbeltsjekke. Skjedde dette egentlig?»

West Ham i trøbbel

West Ham imponerte stort i ligaåpningen, da de beseiret Arsenal på bortebane. Siden har de imidlertid gått på to strake tap, noe som gjør at manager Slaven Bilic har litt press på seg før Liverpool-kampen.

West Ham sliter med skader på flere angrepspillere. Spissprofilene Enner Valencia og Andy Carroll er begge ute med skade.

Mot Liverpool var det Manuel Lanzini, Diafra Sakho og Dimitri Payet som startet i angrep.