Khimik Yuzhny — Stod Volley 3-0 (25-12, 25-14, 25-21), sammenlagt 6-0.

Stod tapte i realiteten muligheten for avansement til semifinalen i Challenge Cup etter at de tapte 3-0 hjemme i det første kvartfinaleoppgjøret.

Borte mot Khimik i Ukraina var Stod aldri med på notene.

En god del av årsaken må tilskrives at Stod stilte med en nykomponert oppstilling etter at Arjola Prenga og Noris Cabrera ble sendt hjem natt til tirsdag grunnet manglende visum.

Savnet etter stjernespillerne var tydelig i kamp mot et av Europas beste kvinnelag i volleyball.

Benket kona

Det første settet vant vertene enkelt 25-12. Det andre forløp like knirkefritt for ukrainerne, og Khimik kunne komfortabelt kontrollere settet inn etter å ha ledet 7-0. Stod-trener Andre Sá satte midtveis inn i settet ut kona Amanda Sá til fordel for oppleggerkollega Paulina Szpak.

Stod fikk etter byttet en midlertidig opptur og dro inn noen poeng, men Khimik vant settet greit 25-14. ## Godkjent tredjesett

Khimik trengte bare å vinne to sett for å avansere til semifinalen, og i det tredje slapp de seg noe ned og lot Stod en stakket stund få følelsen av å være med på leken.

Stod ledet sågar 19-17, men Khimik festet grepet på nytt og cruiset inn til 25-21 og seier 3-0. ## Suksessregnskap

Med tapet i Ukraina er sesongen på det nærmeste over for Stod-jentene.

Kun to seriekamper gjenstår før laget kan gjøre opp et svært vellykket sportslig regnskap som i tillegg til kvartfinale i europacupen inneholder både seriemesterskap, tapt cupfinale og seier i Nordic League.