AaFK må klare seg uten Magne Hoseth i fredagens viktige kamp på Color Line stadion.

— Magne blir dessverre ikke med denne gangen heller. Han var veldig nær å kunne bli med, men vi ønsker ikke å ta en sjanse og risikere at han pådrar seg en ny skade. Han skal få den tiden han trenger, sier trener Trond Fredriksen til smp.no.

Akilles-skade

34-åringen sliter med smerte i en akillesen, som gjorde at han også måtte stå over forrige kamp mot Haugesund. Hoseth selv sier i dagens utgave av Sunnmørsposten at han føler han svikter laget når han mister kamper.

— De siste dagene har rett og slett vært noe dritt. Jeg sliter med dårlig samvittighet overfor alle i AaFK som tror på meg, og som har satset på at jeg skal bidra til å berge plassen.

Fredriksen forstår godt at midtbanespilleren har det tungt for tiden.

— Alle ser det er tungt

— Jeg skjønner godt han føler det slik når han er ny i klubben og ikke får bidratt. Alle ser det er tungt for han, men samtidig vet Magne at det er en del av gamet å være skadet. Det er synd det skal skje nå, men samtidig får vi ikke gjort så mye med det nå, sier AaFK-treneren.

Hoseth måtte også stå over det som kunne blitt hans første kamp borte mot Bodø/Glimt. Den gangen var det sykdom som hindret han. Selv har han hatt en teori om at skiftet fra naturgress til kun kunstgress kan være noe av årsaken til at det er smerter i akillesen.