Svetlana Kuznetsova — Agnieszka Radwanska 7-5, 1-6, 7-5

31-åringen var så plaget av sin lange hestehale, at hun til slutt klippet bort store deler av den i kampen mot Agnieszka Radwanska i WTA-tourfinalen.

– Det sjenerte meg. Jeg prøvde å sette hestehalen opp under pannebåndet, men håret mitt er veldig tykt og tungt, forklarte Kuznetsova, ifølge AFP.

– Hver gang jeg slo en forehand eller et godt slag fikk jeg det (hestehalen) i øyet. Jeg hadde problemer. Derfor tenke jeg: Okay, hva er viktigst akkurat nå? Håret mitt, som kan gro ut igjen senere. Ja vel, jeg er nødt til å gå for seier, og det var det, sa hun.

Mellom en ballveksling klippet hun vekk en stor hårtust av hestehalen. Ifølge den britiske avisen The Telegraph trodde publikum knapt det de så da den russiske tennisstjernen tok i bruk saksen.

Deler av episoden kan du se i dette YouTube-klippet.

Om det var det som gjorde utslaget skal være usagt, men russeren endte opp med å vinne mandagens kamp 7-5, 1-6, 7-5 etter blant annet å ha avverget en matchball til den polske spilleren.

Kuznetsova møter tsjekkiske Karolína Plísková i sin annen kamp i gruppen. WTA-finalene går mellom de åtte best rankede spillerne.

(©NTB)