Med fem kamper igjen å spille, skiller det seks poeng fra ledende Manchester United ned til Chelsea og Arsenal. Ancelottis menn overtok andreplassen på bedre målforskjell, etter 3-1-seieren mot Birmingham onsdag, mens Arsenal mistet en 3-1-ledelse mot Tottenham og spilte uavgjort.

Etter svake resultater i vinter, har Chelsea tatt 19 av 21 poeng de siste sju kampene, og framstår nå som en reell utfordrer til seriegullet.

Les også:

Det mener også Manchester United-manager Alex Ferguson.

- Av de to har Chelsea mest erfaring. Det er forskjellen mellom dem; Arsenal er bedre fotballspillere, men Chelsea har et bedre og sterkere lag, sier han ifølge Sky Sports.

— Jeg sa for flere uker siden at Chelsea ville bli vår sterkeste utfordrer, og nå er de foran Arsenal, sier Ferguson, som har fått med seg at de to London-lagene har like mange poeng.

- Chelseas gjenstående kamper ser litt lettere ut, men de skal spille på Old Trafford. Det blir ikke lett. Om vi vinner mot Everton, har vi minimum seks poengs ledelse med fire kamper igjen. Det er slik vi må se på det; til slutt er det ikke flere kamper igjen å gjøre det på for de andre lagene.

Fotballekspert?

United-sjefen mener det er bra at to lag fortsatt er med i gullkampen.

— Vi kan ikke bli for selvgode. Nå må vi bruke erfaringen vi har fra slike situasjoner. Forhåpentlig klarer vi oppgaven, sier han ifølge BBC.