ULLEVAAL STADION (Aftenposten.no): Det vakte oppsikt, og ble behørig omtalt, da flere av Egil Olsens menn tok en runde på byen etter at Island ble beseiret. Enkelte av spillerne var ute til de sene nattetimer, noe heller ikke Egil Olsen var fornøyd med.

— Uansett mengde alkohol, skal spillerne ikke være oppe til klokken fire om natten, sier Drillo til Aftenposten.no.

Beholder regelverket

Nå varsler landslagssjefen en regelgjennomgang ved neste landslagstreff.

- Det er naturlig vi tar oss en prat om dette når vi samles i forkant av Kypros-kampen (11. oktober), vi har ikke fått pratet om dette sammen siden dette skjedde.

Noen dramatisk endringer i regelverket blir det imidlertid ikke. Fortsatt skal man ha frihet under ansvar, en regel som han mener de fleste er og har vårt i stand til å følge.

— Det synes jeg, og man skal heller ikke glemme at de fleste spillerne var på hotellet i anstendig tid.

— Pressen har omtalt det som om landslaget, i bestemt form, var ute på byen, noe mange har reagert ganske kraftig på. Vi mener å ha en grei oversikt over hva som skjedde, og ser ingen grunn til at vi skal innskjerpe reglene, verken for enkeltpersoner eller kollektivt, men det er greit å ha en gjennomgang av hva de innebærer, sier Egil Olsen til Aftenposten.

Tror ikke på flere problemer

Landslagssjefen understreker også at han mener at de norske landslagsspillerne tradisjonelt har vært flinke til å passe på kroppen både før og etter kamper.

— Sist gang dette var et tema, var i 1998 (da Henning Berg og Erik Mykland var på bar under Frankrike-VM, journ. anm.). Det viser at det ikke er noe stort problem, mitt inntrykk er at de skjøtter seg bra.

- Jeg regner heller ikke med at dette blir noe problem i fremtiden, understreker Drillo, som heller ikke har vurdert å flytte spillerne til et hotell lenger unna bysentrum, slik hans forgjenger Åge Hareide gjorde i sin tid.