Brynes sportssjef Frode Olsen er på shoppingtur i USA. Først ble det kjent at midtstopperen Chris Rodd hadde signert en treårskontrakt. Nå har jærklubben også sikret seg 30 år gamle Daniel Torres.

Torres kan spille både venstreback og midtstopper og kommer fra den amerikanske klubben Salt Lake. I 2005 spilte han for Tromsø, men fikk lite spilletid på grunn av utlendingskvoten.

Han har også flere landskamper for Costa Rica.

Stor fart

— Jeg har sett Torres i flere kamper og har fått gode referanser på han. Han har stor fart, er rolig med ballen og har gode basisferdigheter, sier Frode Olsen til Aftenbladet.no.

— Det er også positivt at han har erfaring med norsk fotball fra før, og han vet hva det går i. Den amerikanske fotballen skiller seg nemlig en del fra den norske, sier Olsen.

Han er også tilfreds med signeringen av Chris Rodd fra San Fransisco-klubben USF Dons som blir Bryne-spiller de neste tre sesongene.

Gode kort

— Han er 191 høy og har god fysikk, samtidig som han er god med ballen. Han er bare 22 år og har derfor gode utviklingsmuligheter. Chris er en mann for framtiden, men jeg tror også han vil gi våre etablerte forsvarsspillere kamp om plassen direkte, sier Brynes sportssjef.

På én dag har han styrket Brynes forsvar betraktelig.

— De bakre rekkene er styrket, og det er vi veldig fornøyde med. Vi føler vi nå har gode kort på hånden og synes det ser veldig spennende ut, sier Olsen, på telefon fra flyplassen i San Fransisco.