LARVIK (Fædrelandsvennen): Vindbjart vant 2-0 etter en strålende fotballkamp mot Fram på bortebane. To timer senere feilet serieleder Jerv mot Holmen på bortebane. Jerv og Holmen delte poengene med resultatet 3-3 i dag. Dermed har Vindbjart tatt inn fire av syv poeng. Vindbjart-folket tar det med ro likevel.

— Vi konsentrerer oss bare om oss selv og vårt spill, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie beskjedent. Han mener at Vindbjart fortjener å rykke opp.

— Når vi spiller på vårt beste, så har vi bevist at vi er best i divisjonen. Vi hadde fortjent seier i kampene mot både Fløy og Jerv, der var vi klart best, fortsetter den sindige treneren.

- En kamp om gangen

Vindbjarts kaptein Jon Ole Reinhardsen snakker ikke noe høyere om tabellsituasjonen enn det trener Skeie gjør.

— Vi tar bare en kamp om gangen, så vi må tenke på neste kamp. Vi får ikke gjort noen ting med det Jerv gjør. Det er på mange måter Jerv som avgjør hvem som rykker opp, sier Reinhardsen.

Toppscorer og Vindbjarts viktigste spiller Øyvind Gausdal medgir at det er mange poeng å spille om, og at ingenting er avgjort.

— Vi skal fortsette å legge press på Jerv. Det er fortsatt fire kamper igjen og 12 poeng å spille om, så alt kan skje.

Fram borte

Jon Ole Reinhardsen mener at oppgaven Vindbjart besto med glans i dag, kan felle Jerv. Nemlig bortekamp mot Fram, som nå ligger på fjerdeplass, og avslutter borte mot Notodden – som ligger på 3.-plass med en kamp mindre spilt. De møter Strømsgodset 2 borte søndag.

— Det er en ekstremt tøff bortekamp. Fram kan fort slå Jerv her. Ingenting er avgjort, så vi får bare stå på, sier Reinhardsen, som har noen svært spennende uker i vente.