England slikker fortsatt sårene etter at Luis Suárez i praksis punkterte deres VM-drøm torsdag. Nå er også Suárez innstilt på å forlate balløya og Liverpool, for å prøve lykken i Spania neste sesong.

Det hevder Sunday Times.

Real Madrid og Barcelona har vært frempå, og er villige til å matche uruguayanerens utkjøpsklausul, som ble satt til 67.9 millioner pund (710 millioner kroner) da han signerte en ny kontrakt i desember.

På det tidspunktet snakket Suárez om en lettelse over å ha sin «fremtid sikret», men skal man tro velrenommerte Sunday Times skal Suárez ha et ønske om å prøve seg i spansk fotball.

Suárez er veldig glad i Liverpools supportere, og har satt pris på tiden i byen. Det hevdes imidlertid at han ikke skal ha vært spesielt fornøyd med at Brendan Rodgers uttalte at laget ikke savnet ham da uruguayaneren var utestengt i de fem første kampene i 2013-14-sesongen.

LES OGSÅ:

Luis Suárez var svært sentral for Liverpool etter karantenen, og hans 31 mål var et essensielt bidrag til Liverpools imponerende sesong, som endte med en 2. plass i Premier League.

Suárez' kanonsesong kom etter en overgangssaga forrige sommer, der han ikke skal ha vært fremmed for tanken om å skifte beite til topp fire-rivaler Arsenal.

Den overnevnte kontraktsigneringen ble imidlertid sett på som et bevis på at spissens holdning til Liverpool hadde endret seg.