— Jeg forventer mye av begge to, sier Strømmen-trener Gunnar Halle.

Schulze har vært i Viking de siste sesongene, men fikk ikke ny kontrakt med siddisene. Før jul signerte han for førstedivisjonsklubben.

— Eirik er i bra slag, og er en spiller vi håper kan slå til. Han styrker oss fremover, sier Halle.

- En god fotballspiller

Den tidligere MK-spilleren fikk knapt spille eliteseriefotball i Stavanger, men er en målfarlig og hardtarbeidende midtbanespiller.

— Han dekker store rom, og er en energisk spiller med en bra pasningsfot og et godt skudd. Han kan avslutte og komme inn i boksen. Eirik er generelt en god fotballspiller, sier Halle, som også roser Schulzes innstilling.

— Han har vært med Viking i flere år, og kjenner til det nivået. Han er god å ha i treningsarbeidet, og jobber hardt hver eneste dag, sier han.

Finpusser Ramsland

Martin Ramsland kom fra MK til Strømmen i fjor høst, og scoret fire mål på de 13 kampene han fikk forrige sesong.

— Martin har egentlig tatt store steg, og utviklet seg videre. Som spiller er han energisk, og jobber hardt. Han må finpusses litt foran mål, men det jobber vi med. Jeg venter at han skal ta nye steg i år, sier Halle.

Strømmen har kjempet i bunnen av 1. divisjon de siste årene. Målet kommende sesong blir å ta noen steg oppover på tabellen.

— Vi håper vi kan bygge et lag som kan ta noen steg framover, og vi får se om vi klarer å nærme oss play-off-plassene, sier Halle.

PS: Strømmen har også sikret seg den tidligere Start 2-keeperen Samuel Dirscher.