Tottenham Hotspur's Peter Crouch (R) celebrates with his team mate Aaron Lennon after scoring against AC Milan as Luka Modric (L) walks toward them during their Champions League soccer match at the San Siro stadium in Milan February 15, 2011. REUTERS/Alessandro Bianchi (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Scanpix

Luka Modric linkes til det som er av storklubber rundt om i Europa, og Sir Alex Ferguson har åpenlyst gått ut og flørtet med tanken om å se kroaten i rød trøye på Old Trafford.

Vel. To uker før overgangsvinduet åpner er Spurs-manager Harry Redknapp krystallklar på at ingenting kommer til å skje med midtbanejuvelen hans i sommer.

— Klubbformannen vår har forsikret meg om at han ikke er klar til å selge Modric under noen omstendigheter. Og han (formannen) er ikke spesielt begeistret for oppmerksomheten rundt Modric, sier Redknapp ifølge sportinglife.

Redknapp understreker videre betydningen av å beholde Modric på White Hart Lane:

- Jeg har sagt flere ganger nå at han er helt uerstattelig for oss. Det vil være en giga-katastrofe for klubben om han fikk lov å reise, sier han.

Uten at ordene antakelig kan tas som en 100 prosent sikker garanti. Historien om managere som dementerer rykter har vært mange opp gjennom årene.

Spurs ble nummer fem i Premier League denne sesongen, og skal ut i Europa-ligaen kommende høst.