STAVANGER (Aftenbladet): Tidligere i dag meldte Aftenbladet at Brynes kaptein har skrevet treårskontrakt med Sarpsborg 08. Der får han konkurranser fra Arild Østbø, som også blir en del av Sarpsborg 08. Både Kristiansen og Østbø har signert for Sarpsborg ut 2018-sesongen.

— Arild Østbø er en keeper vi har sett masse live. Han har et fantastisk toppnivå, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Østbø var Vikings førstekeeper i fjor, men har denne sesongen havnet i skyggen av Iven Austbø. Hundvåg-gutten har 60 kamper for Viking og 19 U21-landskamper.

Som en følge av mandagens to nye signeringer, er det også klart at hverken Duwayne Kerr eller Lasse Heinze fortsetter hos Sarpsborg 08. — Duwayne Kerr har takket nei til et tilbud han har fått fra oss, mens Lasse Heinze har kontrakt med Midtjylland. Han skal tilbake dit, bekrefter Berntsen overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Viking har tilbudt Pål Vestly Heigre ny kontrakt. Dermed kan mye tyde på at keeperen som har vært utleid til Tromsø denne sesongen returnerer til Stavanger.