LEVANGER — RBK 0-7

LEVANGER (adressa.no): - Det var tungt. Det er stor forskjell på topp eliteserien og bunnen av 1. divisjon, sier Ørjan Hopen til Adresseavisen.

Hopen var mannen som herjet mot Brann for ni dager siden, da Levanger vant 4-1. Den tidligere Sogndal-spilleren fikk ni på Adressa-børsen den gang, og hadde en fot med i det aller meste som skjedde kvelden før Brann-trener Rikard Norling fikk fyken.

TUNG KVELD: Ørjan Hopen har hatt bedre dager på fotballbanen enn mot Alexander Søderlund og RBK. Foto: Leif Arne Holme

I går maktet verken Hopen eller de øvrige Levanger-spillerne å følge opp. Emil Nielsen scoret RBKs første etter fem minutter, og da det var spilt 16 minutter hadde ytterligere tre baller trillet inn bak Levanger-keeper Ola Rygg. SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN I VIDEOEN ØVERST I SAKEN!

Til slutt ble det sju i sekken for Hopen og co, og da regnet sprutet over Moan idrettspark det siste kvarteret, ble det helgrå cupkveld for de håpefulle 1. divisjonsgutta.

— Publikum dro da regnet kom. Jeg kunne vel egentlig tenke meg å slå følge, sier Hopen oppsummerende.

- Dere sjokket Brann. Hvorfor klarte dere ikke det mot RBK?

— RBK er så mange hakk bedre enn Brann at det ikke går an å sammenlikne. Vi hadde jo en plan om det i da og, men da vi fikk 0-1 så tidlig ble det tungt. Vi hadde ikke en sjanse, sier han.

- Hva tenkte du etter 0-4?

— Kampen er jo ferdig da, så derfra og inn handler det om å prøve å skape litt sjanser og stå løpet ut. Men de målene kom kjapt, sier Hopen.