Hvorfor? Jo, det er Real Madrid-spillernes lagrop. Det forteller Ballon d’Or-vinner Cristiano Ronaldo til TV-kanalen Cuarto, ifølge Daily Mail.

– Ropet? Spillerne vet at jeg alltid roper det når jeg har scoret et mål eller når vi vinner – det er vårt lagrop, sa Ronaldo.

Fotballeksperten Guillem Balague, som blant annet jobber for britiske Sky Sports og spanske AS, skriver på Twitter at Ronaldo ropte «si!» — spansk for «ja».

Stor snakkis

Real Madrid-stjernen fikk 33,66 prosent av stemmene i forbindelse med gårsdagens utdelingen av Gullballen – prisen som går til årets beste mannlige fotballspiller.

Prisen ble delt ut i sveitsiske Zürich, og showet, som ble sendt på riksdekkende TV i en rekke land, var en høytidelig affære – med en haug politisk korrekte takketaler. Ronaldos seiersrop brøt litt med dette, og ble naturligvis en stor snakkis i sosiale medier.

Men han gjorde også annet enn å brøle fra scenen:

– Jeg vil takke alle som har stemt på meg. Og mine trenere, medspillere og andre hjelpere for å ha vunnet denne prisen. Det har vært et år som det er vanskelig å glemme. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle vinne denne lille ballen tre ganger. Kanskje kan jeg ta igjen Messi, sa Ronaldo i sin takketale.