Sergio Aguero var me involvert på topp for Manchester City, til slutt kunne han også sette inn 6-0-målet. Foto: AP Photo/Jon Super
Sunderland-keeper Keiren Westwood måtte ut etter denne duellen med Hulls Paul McShane Foto: NTB Scanpix

Lørdagens kamper i Premier League bød på mye dramatikk. I positiv forstand viste Manchester-lagene seg frem med sine mange mål.

Manchester City fikk hjelp av en uheldig Norwich-spiller da de fikk hull på byllen i det 16. minuttet. I de neste 20 minuttene skulle imidlertid de lyseblå avgjøre kampen. David Silva fikk ballen inne i feltet fra Sergio Aguero og skjøt lavt til siden til venstre for keeper.

Matija Nastasic økte med hodet fem minutter senere, mens laget viste frem skikkelig finspill i det 36. minutt. Yaya Toure spilte ballen til Aguero. Argentineren spilte ballen videre til Alvaro Negredo som banket ballen i mål. Dermed stod det 4-0 til pause. I andre omgang økte Toure til 5-0 etter et Beckham-aktig frispark, han curlet ballen over muren og inn i nærmeste kryss. Aguero og Edin Dzeko satte senere ett mål hver slik at kampen endte 7-0. ## — Kunne scoret mer

– Vi var skuffet etter tapet mot Chelsea sist. Vi fortjente ikke å tape den kampen. Vi fortsatte å spille på samme måten. Vi slo Newcastle i cupen i midtuken, og jeg mener vi spilte en veldig god kamp i dag. Norwich fikk aldri muligheten til å score. Vi scoret sju, men kunne fort satt inn flere mål, sa City-manager Manuel Pellegrini til BBC.

Norwich, som spilte uten Alexander Tettey, hadde en stri ettermiddag. Manager Chris Hughton er under press.

– Dette ble tungt fra start til slutt. Vi visste hva som bor i dem, og det viste de virkelig i dag. Foruten Yaya Tourés frispark og et offsidemål, slapp vi inn bare billige mål. Det må vi slutte med umiddelbart, sukket Hughton.

– Jeg har tro på mine og spillernes evner. Vi har vært i lignende situasjon tidligere, selv om vi ikke har tapt like stygt. Vi må legge dette bak oss og slå tilbake til uken, fortsatte Hughton.

Spilte med ni mann

Manchester United fikk også en god start på kampen, og ledet 3-0 i det 21. minutt etter mål av Alex Valencia, Robin van Persie og Wayne Rooney. Kampen endte 3-1 i Manchester-lagets favør. Les fullstendig kampreferat her.

I kampen mellom Hull og Sunderland gikk alt på tverke for bortelaget. Først var Carlos Cuellar til å sette ballen i eget nett. En ball ble slått inn fra hørye og i duell med Yannick Sagbo satte spanjolen ballen inn bak egen keeper.

Keeper Keiren Westwood ble så skadet og måtte ut sent i den første omgangen. Det var likevel tid for utespillerne å snu kampen, men da Lee Cattermole og Andrea Dossena i tur og orden ble utvist på overtid av første omgang var det plutselig veldig vanskelig å tro på Sunderland-poeng. I andre omgang ble de presset mye tilbake, men et ineffektivt Hull-lag klarte ikke å utnytte overtallet. Sunderland hadde også et skudd som gikk i stolpen, som med litt mer hell kunne gitt utligningen.

Keeper-mål

Asmir Begovic gav Stoke ledelsen i kampens første minutt da skjøt ballen fra eget felt. Han fikk litt hjelp av vinden, og spratt over Southampton-keeperen. Bortelaget kom imidlertid tilbake, og sikret utlikning rett før pause. Laget burde også fått et straffespark etter hvilen. Kampen endte dermed 1-1. West Hams hjemmemøte mot Aston Villa endte målløst. Klubbens fjerde 0-0-kamp så langt denne sesongen.

West Bromwich var mest effektive i hjemmekampen mot Crystal Palace. Saido Berahino startet på benken, men ble byttet inn da Billy Jones etter halvtimen. Et kvarter etterpå satte han inn 1-0 til hjemmelaget. 2-0 kom sent i andre omgang da Gareth McAuley stanget inn ballen etter en corner.

Engelsk eliteserie fotball lørdag, 10. runde:

**Fulham – Manchester United 1-3 (0-3)

Mål:** 0-1 Antonio Valencia (9), 0-2 Robin van Persie (20), 0-3 Wayne Rooney (22), 1-3 Alex Kacaniklic (65).

25.700 tilskuere.

**Hull – Sunderland 1-0 (1-0)

Mål:** 1-0 Carlos Cuellar (selvmål 25).

24.677 tilskuere.

Rødt kort: Lee Cattermole (45), Andrea Dossena (45), Sunderland.

**Manchester City – Norwich 7-0 (4-0)

Mål:** 1-0 Bradley Johnson (selvmål 16), 2-0 David Silva (20), 3-0 Matija Nastasic (25), 4-0 Alvaro Negredo (36), 5-0 Yaya Toure (60), 6-0 Sergio Agüero (71), 7-0 Edin Dzeko (86).