Arsenals gullhåp ble svekket da laget ikke klarte å holde på tomålsledelsen mot Tottenham på onsdag. Etter å ha ledet 3-1, så de hjemmelaget score to ganger og sikre uavgjort.

Det er ikke første gang denne sesongen at det skjer; både mot Newcastle og i hjemmekampen mot Tottenham, ledet Arsenals stjerner komfortabelt, men mistet seieren.

Skuffet

Slike poengtap irriterer angriper Theo Walcott.

— Det har vært den store skuffelsen denne sesongen. Vi føler vi må score tre eller fire mål for å vinne kampene. I Newcastle-kampen (ledet 4-0, kampen endte 4-4) ... det skulle ikke skje, selv om vi ble redusert til ti mann, sier Walcott ifølge Sky Sports.

- Hvis vi vil vinne titler, kan vi ikke la slike ledelser glippe. Det har vi opplevd mye denne sesongen. Det var ikke godt nok da Spurs slo oss hjemme, da vi ledet 2–0. Spesielt var det ille for fansen. Forhåpentlig kan vi lære, og hvis vi skal vinne trofeer, må vi lære med en eneste gang. Det nytter ikke å unnskylde seg med at laget er ungt. Vi har erfaring, vi har spilt i mesterligaen.

(saken fortsetter)

UTLIGNET: Tottenham og Rafael van der Vart klarte 3-3 mot Arsenal på onsdag. FOTO: Scanpix Landslagsspilleren medgir likevel at laget kunne hatt godt av flere lederskikkelser. Forsvareren Thomas Vermaelen har vært lenge skadet, men ser nå ut til å være på vei tilbake.

Flere ledere

— Han er en ledertype. Kanskje vi trenger flere ledere på banen. Cesc Fàbregas og Robin van Persie er de to som alltid prøver å inspirere oss. Samir Nasri også. Kanskje vi kunne trengt noen flere som dem, sier han.

Dagens motstander Bolton har hatt en bra sesong, men røk 0–5 for Stoke i semifinalen i FA-cupen sist helg. Matt Taylor mener at Bolton-spillerne ikke kan synes synd på seg selv for lenge.

— Arsenal på hjemmebane er en fantastisk kamp for oss. Hjemmeformen vår er bra, og hvis vi vinner denne kampen, kommer folk til å snakke om seieren mot Arsenal heller enn tapet for Stoke, sier han til Sky Sports.

MER JUBEL? Matt Taylor mener Arsenal-kampen kommer beleielig. FOTO: Digitalsport