Den spanske målvakten mener Liverpool ikke frykter noen av lagene som er med i årets Champions League, men at de fleste lagene vil hate å møte Merseyside-klubben i 1/8-finalen.

— Vi frykter ingen i denne konkurransen, og vi vil gå hele veien til Athen, sier Reina til LFC Magazine.

— For å gjøre det må vi spille mot alle de store lagene, så for oss så betyr det ikke noe hvem vi møter i den neste runden, fortsetter han.

Med seier mot PSV Eindhoven onsdag vil Liverpool ta et stort steg mot seieren i gruppe C. Men Reina tror ikke det vil bety så mye dersom de røde skulle ende som nummer to.

— Jeg vil at vi skal vinne gruppa fordi det er der Liverpool hører hjemme, på toppen av hver konkurranse. Men jeg tror ikke det er så viktig å vinne gruppespillet i Europa. Jeg ser på de andre gruppene i konkurransen, og kan ikke se mye forskjell på første- og andreplassen. Hvis vi kommer på andreplass så kan vi møte Real Madrid eller Barcelona, hvis vi ender på førsteplass så kan vi møte Bayern München, Lyon eller Chelsea, forklarer Reina.

Ifølge turneringsreglement trekkes gruppevinnerne mot gruppetoerne i 1/8-delsfinalene. Klubber fra samme nasjon eller fra samme gruppe kan ikke møtes før i kvartfinalen.