Petter Rasmus kommenterer finalen på nettradio. Og vi sender trønderrocken kvelden før kvelden live fra Rockefeller!

For aller første gang i historien kan en norsk klubb ta «The Double» to sesonger på rad. Den klubben er selvsagt Rosenborg, som er storfavoritter mot 1. divisjonsguttene fra Kongsvinger på Ullevaal søndag. Det er cupfest på Ullevaal. Men det er i høyeste grad cupfest i Adresseavisen, også.

Uansett om du skal få med deg fotballfesten hjemme i Trøndelag eller fra Oslo vil du til enhver tid bli oppdatert på begivenhetene hos Adresseavisen.

LES OGSÅ:

  • **LES OGSÅ:

(+)**

TV-podkast og livekonsert

Vi skrur på direktestudioet på adressa.no lørdag klokken 12. Der blir vi til RBK-erne har stengt døra for godt for å feire gullet med supporterne trygt hjemme i Trondheim sent søndag kveld.

Klokka 15.00 lørdag går radiopodkasten Rasmus&Saga direkte på TV fra Aftenpostens lokaler i Akersgata.

Dit kommer AP-topp Trond Giske for å fortelle om 50 mil i ei Boble uten varmeapparat for å skaffe seg cupfinalebilletter. Dit kommer også Emil Hegle Svendsen, som i fjor vår lærte bort sine triks som OL— og verdensmester til RBK-trener Kåre Ingebrigtsen

Noen timer senere fyrer trønderfest-general Ole Dalen i gang festen på Rockefeller. Der er naturligvis Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne på plass med sin nye cupfinalelåt, og det blir en fest som helt sikkert vil vare godt inn i søndagen. Adressa sender hele konserten direkte fra 21.30, og Rasmus&Saga er også på plass, med gjester og fotballprat mellom artistene.

  • **LES OGSÅ:

(+)**

  • **LES OGSÅ:

(+)**

Rasmus på nettradio

Søndag er vi på plass på Ullevaal i god tid før avspark. Kampen starter 13. 15, og da har Petter Rasmus kvesset mikrofonen og radiokommenterer kampen direkte på adressa.no.

Når pokalen så har gått sin gang rundt på Ullevaal-matta sender vi som vanlig direkte nede fra pressesonen, hvor spillerne og Bruttern kommer nydusjet og klar for fest.

Derfra er Adresseavisen med utover ettermiddagen og kvelden, og vi har også TV-team fra Værnes når cupheltene er tilbake på trøndersk jord.

Når RBK-erne endelig kommer seg til sentrum er det egentlig kun klubben selv som setter begrensningene på hvor lenge vi får være med. Det er meldt om fest med supporterne.

Om vi tar cupgullet for gitt? Vel. Jo. Det kan virke slik. Sier som Pål André Helland: RBK skal slå Kongsvinger 99 av 100 ganger.

Men skulle dette likevel gå helt galt av sted: Adresseavisen vil være der, da også.

NB! Hele veien kan du selv delta på festen. Send inn dine bilder eller meninger om helga i vårt livestudio. Vi kommer også til å være aktive på sosiale medier, så ditt bilde havner fort adressa.no. I hvert fall om de merkes #adressa!