Den spanske hovedstadsklubben, som vant mesterligaen sist sesong, måtte klare seg uten angrepsstjernene Cristiano Ronaldo og Gareth Bale søndag. Ronaldo slet med influensa, mens Bale var skadd.

Det stoppet likevel ikke mannskapet til Zinédine Zidane. Colombianske James Rodríguez prikkskjøt Real i ledelsen fra utenfor 16-meteren rett før pause. Colombianeren gode skuddbein kom igjen til sin rett.

I andre omgang doblet franske Karim Benzema ledelsen og sørget for at seieren aldri var truet.

Les mer:

Dermed er Real Madrid alene om å ikke ha avgitt poeng i den spanske toppserien denne sesongen. Ned til serietoer Barcelona skiller det tre poeng.

Drømmestart

To scoringer fra den store spissen Aritz Aduriz sørget for at Athletic Bilbao slo Valencia 2-1 i sin kamp i La Liga søndag.

Alvaro Medran ga gjestene fra Valencia ledelsen etter kun to minutter, men etter 24 minutter utlignet Aduriz på sedvanlig vis da han stanget inn utligningsmålet.

Les mer:

Les mer:

Etter 41 minutter var spissen frempå igjen og fluktet et gjennomspill i mål med utsiden av foten.

Målløs kamp

Seieren gjør at Bilbao ligger på åttendeplass i La Liga med seks poeng, mens Valencia ligger sist med fire tap på like mange kamper i sesonginnledningen.

Les mer:

Osasuna og Celta Vigo fikk ett poeng hver i den andre La Liga-kampen søndag i en kamp som endte målløst.