PSG har slitt med skader og sykdom denne sesongen, og er bare nummer tre i den franske ligaen – ett poeng bak Lyon og Lille.

Hovedstadslaget vant 4-0 mot Strasbourg på lille julaften, til tross for at flere av stjernen manglet. Timothee Pembele, Kylian Mbappé, Idrissa Gueye og Moise Kean scoret målene.

Likevel meldes det fra flere hold at Tuchel er ferdig som manager for PSG.

Ingenting er foreløpig bekreftet fra offisielt hold.

De svært velinformerte journalistene Mohamed Bouhafsi og Fabrizio Romano melder at tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino overtar.

– Å en dag trene PSG, det er en del av mine drømmer, sa Pochettino i 2016, ifølge NTB.

Han spilte i den franske klubben fra 2001 til 2003, sammen med blant andre Ronaldinho. Argentineren trente Tottenham fra mai 2014 til november 2019, da han fikk sparken.

Tuchel var Dortmund-manager fra 2015 til 2017, før Peter Bosz tok over. Siden har Lucien Favre vært manager, men tidligere i desember ble han sparket.

PSG er videre i Champions League etter å ha vunnet gruppen foran RB Leipzig og Manchester United.

Forrige sesong tok PSG seg til finalen i Europas gjeveste klubbturnering, hvor Bayern München ble for sterke og vant 1–0 etter scoring av Kingsley Coman.

Etter onsdagens seier mot Strasbourg måtte Thomas Tuchel oppklare et SPORT1-intervju hvor han ble sitert på at «i løpet av hans første seks måneder føltes det mer ut som han var idrettspolitiker eller sportsminister enn trener».

– Jeg sa hverken at det handlet mer om politikk enn sport eller at jeg mistet lysten til å trene. Dette er ikke sant. Det er mulig de ikke oversatte det korrekt, sier han til Canal+.